Een goed begin van het nieuwe jaar… Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Eén oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij mij in de praktijk kun je terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en vooral gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt in de meeste gevallen af. Op een heel lekkere manier!

‘Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan. Daarvoor gebruik ik o.a. de boeken “PuurGezond! Slank in 8 stappen” en “Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond” van diëtist Karine Hoenderdos als inspiratiebron.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kijk eens op www.PuurGezond.nl