COVID19 update: Een goede voedingstoestand in de thuissituatie vergroot de kans op het goed doorlopen van een besmetting met het coronavirus. Veel mensen hebben een verhoogde energie- en eiwitbehoefte en veelal maag- en darmklachten. Belangrijk is, juist in deze tijd, dat je “ goed gevoed” blijft. Wij kunnen je hierbij helpen.

Ook wij werken als eerstelijns diëtistenpraktijk dóór, ook met dieetadvies voor preventie en herstel van het Corona-virus!

Je kunt nog steeds een afspraak maken via de telefoon of via onze website. Je intake of vervolgafspraken kunnen weer in de praktijk onder voorwaarden. Samen met je diëtist bepaal je of behandeling in de praktijk noodzakelijk is of dat het vervolg via videobellen/telefonisch gaat.

De volgende workshops/supermarkttoeren kunnen helaas deze tijd niet doorgaan, tot er weer meer zicht is op verbetering hieromtrent.

 

Voorlichting aan groepen

Iedere dag maken we keuzes over wat we eten en drinken, bij deze keuzes is het beschikken over juiste informatie zeer belangrijk. Voor veel mensen is groepsvoorlichting een effectief middel om meer informatie te krijgen over gezonde voeding zodat betere keuzes kunnen worden gemaakt.

 

Kookworkshops

De Kookworkshop kan individueel bij je thuis of in een groep op locatie aangeboden worden. In de kookworkshop leer je niet hoe je moet koken maar hoe je gezonder kunt koken. Deze workshop kan ook toegespitst worden op koken voor mensen met een speciaal dieet. Bijvoorbeeld diabetici, mensen met een gluten allergie, verhoogd cholesterol of een hoge bloeddruk.

 

Supermarkttoer

Veel mensen willen gezonder gaan eten, maar weten niet precies hoe. Leer verpakkingsteksten lezen. Doorzie commerciële trucs en krijg grip op welke voeding goed is voor jou persoonlijk. De supermarkt is de ideale plek om uitleg te geven over gezonder kiezen en kopen.