Contact ons

Wil je een afspraak maken

of heb je een vraag?

Coronavirus

Belangrijk is, juist in deze tijd, dat je “goed gevoed” blijft. Wij kunnen je hierbij helpen. Omdat een diëtist geen contactberoep is maar onder paramedische zorg valt, mogen wij ons werk (ook tijdens de lockdown) voortzetten.

Aarzel dus niet om een afspraak te maken voor al je voedingsvragen, herstelzorg na infectie met het Covid-19 virus of juist preventief voor het versterken van je immuunsysteem! 

Wij merken in de praktijk dat veel cliënten na infectie met Covid-19 moeizaam herstellen. Vermoeidheid, verminderde longcapaciteit, spierzwakte, gewrichtspijn en/of stijfheid, ondervoeding, concentratieproblemen en smaakveranderingen zijn veel gehoorde klachten. Vaak is er dan een verhoogde energie- en eiwitbehoefte. Met de medische kennis die wij hebben gaan we graag in samenwerking met jou en bij voorkeur samen met jouw fysiotherapeut kijken hoe we jouw herstel kunnen bevorderen. Wil jij meer informatie over herstelzorg na een Covid-19 infectie? Neem dan contact met ons op. Samen bepalen we of jou behandeling in de praktijk noodzakelijk is of dat het vervolg via videobellen/telefonisch gaat.

Wij hebben in onze praktijk de volgende extra maatregelen genomen:

 • We reserveren extra tijd tussen de afspraken, zodat wij tijd hebben om bureau, deurknoppen en weegschaal na iedere afspraak te desinfecteren.
 • We hebben een glazenscherm op het bureau voor extra bescherming tijdens het gesprek (locatie Parkstaete, de Helling 15).
 • Wij houden 1,5 meter afstand van jou.
  Wij geven je geen hand, maar begroeten je graag met een glimlach.
 • Kom het liefst alleen, behalve een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben.
 • Wij zorgen dat je zo min mogelijk deurklinken hoeft aan te raken; waar mogelijk worden deuren alvast opengezet.
 • Kom op de afgesproken tijd en niet te vroeg.
 • Om veilig en verantwoord te kunnen werken, willen wij jou vragen om de RIVM richtlijnen te volgen. Blijf thuis wanneer onderstaande op jou van toepassing is. Je afspraak wordt dan verschoven of gewijzigd in een videoconsult.

Om veilig en verantwoord te kunnen werken, willen wij jou vragen om de RIVM richtlijnen te volgen. Blijf thuis wanneer onderstaande op jou van toepassing is. Je afspraak wordt dan verschoven of gewijzigd in een videoconsult.

 • Heb je één of meerdere symptomen (of in de afgelopen 24 uur gehad): neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden).
 • Hebben je huisgenoten/gezinsleden koorts/benauwdheidsklachten of is er in de afgelopen 10 dagen corona vastgesteld.

Voel je je prettiger bij een telefonisch of videoconsult? Dat is geen probleem laat je afspraak omzetten, bel ons gerust.

Praktijkadressen:

'Parkstaete'

De Helling 15 te Dronten-Centrum

OPENINGSTIJDEN*

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Maandagavond: 18:30 – 21:00 uur
Woensdagavond: 18:30 – 21:00 uur

*uitsluitend op afspraak, locatie in overleg.

Gezondheidscentrum 'Beursplein'

Beursplein 9 te Dronten-West

OPENINGSTIJDEN*

Dinsdagmiddag: 13:00 – 18:00 uur

*uitsluitend op afspraak, locatie in overleg.

Telefonisch consult / Videoconsult

06 – 41 75 64 70

Een telefonisch of video consult is voor veel cliënten een makkelijke en prettige manier om advies te krijgen of vragen te stellen. Neem contact op om een consult op deze manier in te plannen.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Ben je verhinderd voor een afspraak?

Als je niet kunt komen op de afspraak, kun je deze telefonisch, per WhatsApp, sms-bericht of per e-mailbericht afzeggen. Annulering van de afspraak is kosteloos als je dit minimaal 24 uur van te voren doet. Indien je dit nalaat, worden de kosten van het consult bij je in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.